Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

... і ми знову в гостях у EMS (ELECTRO MEDICAL SYSTEMS S.A.)

9-13 червня 2015 року відбувся тренінг для українських стоматологів - майбутніх лекторів Swiss Dental Academy в Швейцарії. Навчання пройшли 6 практикуючих лікарів (гігієністи, терапевти, пародонтологи) з 5 міст України: Київ, Одеса, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ та Чернівці.

Наша програма складалася з теоретичної та практичної частин. Алекс розповів про всьому різноманітті продукції EMS, про історію та філософії компанії, пояснив принцип роботи і технології апаратів. Провели екскурсію по заводу, де збираються Пьезони і Аер флоу девайси - також дивовижна точність і скурпулезность (в основному використовується ручна праця), з якої швейцарці протягом століть збирають годинникові механізми.

ems9-13june 06

ems9-13june 09ems9-13june 07

 

ems9-13june 02ems9-13june 24Протягом наступних 2-х днів доктора вивчали особливості проведення професійної гігієни при різних клінічних показаннях. Який порошок Air-Flow або яка насадка для скалера Piezon необхідна в тому чи іншому випадку? Тепер наші стоматологи знають відповіді на подібні питання.

ems9-13june 13ems9-13june 22

 

ems9-13june 14

ems9-13june 28Спочатку працювали на моделях - «видаляли біоплівку», «тверді і м'які відкладення», «проводили чистку на реставраціях, імплантатах», а також в «глибоких пародонтальних кишенях» до 10 мм. Потім кожен з учасників групи по черзі побував у ролі пацієнта, в результаті експерименту всі із задоволенням відзначили ефективність і безболісність технологій Air-Flow і Piezon.

ems9-13june 19

ems9-13june 17ems9-13june 23

ems9-13june 04Спасибі стоматологам-консультантам Swiss Dental Academy - Нехе Діксід і Брігітте Вольдензінгер - за прекрасний тренінг і отримані знання! Тепер і наші українські доктора-учасники групи зможуть проконсультувати вас щодо особливостей і новинок в процедурі проведення професійної гігієни!


ems9-13june 16

У компанії інженера-винахідника технології «No-pain» (примітка: в основі модуля No Pain лежить принцип динамічної регуляції. Зубний камінь обумовлює опір інструменту, яке визначається електронікою. Внаслідок цього апарат сам регулює зусилля з яким інструмент працює в той чи інший момент часу . Результат - безболісність скейлінговой процедури і комфорт пацієнта!)


 

ems9-13june 08

Mr. Bernd Bühner - засновник компанії EMS (в центрі фото)