Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Наконечники Densim - Сила і Точність

Новим продуктом, яким порадував завод Diplomat-Dental (Словаччина) спільно з фірмою Евромед є турбінні, кутові і прямі наконечники DENSIM.

Зручна форма, нові технології виготовлення, збалансованість і надійність дозволять будь-якому стоматолога не просто працювати, а й отримувати задоволення від своєї роботи. Кутові і прямі наконечники DENSIM повністю сумісні з мікромоторами згідно з нормою ISO 3964. Турбінні наконечники оснащені керамічними підшипниками, кнопковим механізмом фіксації і вилучення ротаційного інструменту. Тривалість терміну служби затискного механізму забезпечується завдяки цанзі з карбіду вольфраму. Високотехнологічна обробка поверхні на базі титану дозволяє збільшити термін служби наконечника і гарантувати ідеальну гігієну.


densim 299

кнопкова система
Комфортна і безпечна кнопкова система фіксації і вилучення ротаційних інструментів.

керамічні підшипники
Фірмові керамічні підшипники DENSIM гарантують тривалий термін служби ротора, знижують рівень шуму і вібрації.

освітлення
Монолітний світловод забезпечує ідеальне і рівномірне освітлення всього робочого поля.

затискної механізм
Тривалий термін служби затискного механізму ротаційних інструментів забезпечується завдяки цанзі з міцного матеріалу - карбіду вольфраму.

гігієна
Поверхня всіх наконечників дезінфікується хімічними дезінфекційними засобами (дезінфекція за допомогою аерозолю або дезінфікуючих серветок).

 


Турбіни MONACO LUX оснащені підсвічуванням LED, яка знаходиться в легко підключається коннекторе. Колірна температура LED відповідає денному світлу. Термін служби DENSIM LED в кілька разів більше ніж у традиційних галогенних лампочок. Монолітний скляний світловод забезпечує природне освітлення робочого простору. У реченні є моделі MONACO LUX зі стандартною головкою і MONACO S LUX з невеликою голівкою. Вироби DENSIM можна стерилізувати в автоклаві при температурі до 135 ° C.

Ергономічна форма інструментів і простий але ефективний дизайн задовольняють вимогам кожного стоматолога. Лінійка турбін VIENNA забезпечує оптимальні параметри за прийнятною ціною. Завдяки затискного механізму з цангою з міцного металу забезпечується тривалий термін служби виробу. Практична кнопкова система дозволяє швидко і безпечно здійснювати заміну ротаційного інструменту. Якість інструментів доповнює хромування поверхні. При використанні керамічних підшипників досягається низький рівень шуму турбіни.

Продуманий дизайн, простота використання і надійність - це властивості, характерні і для наконечників DENSIM. Зручна форма інструментів і використовуються виробничі технології дозволяють досягати необхідної точності при роботі стоматолога.
Наконечники DENSIM повністю сумісні з мікродвигунами, які відповідають нормі ISO 3964. Перевагою кутових наконечників DUBLIN U є знімна головка. Наконечники типу DUBLIN мають поверхневу обробку у вигляді матового хрому. У реченні є модифікації кутового наконечника DUBLIN з підсвічуванням і без підсвічування.

densim 685_pack

У всіх наконечниках типу DUBLIN використовується система внутрішнього охолодження. Охолоджуюча вода і повітря подаються по двох незалежних шляхах. Швидку заміну ротаційного інструменту забезпечує практичний затискної механізм. Поверхнева обробка гарантує ідеальну гігієну під час роботи лікаря, а також і при очищенні інструменту.

Для правильного функціонування і тривалого терміну служби інструментів необхідно регулярно застосовувати мастильна засіб DENSIM OIL, яке використовується для всіх турбін, прямих, кутових наконечників і головок. Аксесуари для догляду та мастильні адаптери виробів DENSIM OIL є складовою частиною фірмової упаковки вироби.

Сила і точність стоматологічних інструментів DENSIM дозволяють досягти скоєних результатів у вашій роботі.