Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Прогресивні технології EMS - ексклюзивно в Укр-Медмаркет!

Для наших дорогих стоматологів є прекрасна новина - тепер в магазинах Медтехніка ви можете придбати продукцію відомого швейцарського бренду, лідера в області професійної гігієни - EMS electro medical systems s.a!

Напевно, немає жодного терапевта, гігієніста, пародонтолога і просто зубного лікаря, який би не чув про технології Air Flow і Piezon. Клінічно доведена ефективність, багаторічний досвід, гнучкість, курс на інновації, європейська якість і бездоганний дизайн - це все про компанії EMS і її продуктах.

Ми з гордістю можемо сказати, що є ексклюзивними представниками технологій EMS в Україні з лютого 2015 року!

ems23-27 03_2015_7

23-27 березня відбулася поїздка делегації Укр-Медмаркет в гості до наших нових партнерам в Швейцарію. Нас чекала гостинна зустріч і безліч цікавих заходів:
- презентації по продукції: скалера Piezon, апарати для повітряно-абразивної поліровки Air-Flow, обладнання для хірургічних маніпуляцій;
- презентації по системі якості, по сервісу та обслуговування;
- майстер класи та практичні заняття по системам Air Flow & Piezon;
- демонстрація професійної чистки на пацієнта з використанням продукції EMS;
- екскурсія по заводу і компанії EMS (Switzerland, Nyon).

ems23-27 03_2015_2

Кожен з учасників попрацював на апараті топ сегмента в гігієні Air Flow Master Piezon, протестував у використанні різні насадки для скалером і порошки для Air Flow. Вразив прекрасно обладнаний навчальний клас Swiss Dental Academy, де продумано все до деталей: столи для hands-on, апарати, набори інструментів і порошків для кожного учасника, стоматологічна установка для проведення майстер класу.

ems23-27 03_2015_3

Доктор Неха, лектор Швейцарської дентальної академії, із задоволенням відповіла на наші запитання в області професійної гігієни і на практиці продемонструвала очевидну перевагу технологій Air Flow & Piezon. Широких спектр порошків Air Flow дозволяє підібрати найбільш відповідний варіант з урахуванням різних клінічних випадків і переваг пацієнта - порошки Classic на основі бікарбонату натрію (6 смаків), Classic Comfort - також на основі соди, але з меншим розміром частинок, порошки Air Flow Soft і Perio - на основі гліцину, і новий «чудо» порошок Air Flow Plus на основі ерітрітол, унікальність якого полягає в універсальності - підходить як для наддесневой чистки, так і в глибоких пародонтальних кишенях до 10 мм.

ems23-27 03_2015_5Наш пацієнт - курець з імплантами в порожнині рота і масивними пігментованими відкладеннями оцінив не тільки ефективність гігієнічної процедури, але і абсолютний комфорт («Взагалі не боляче було»). Завдяки модулю No-pain з легкістю зняли зубні камені безболісно і ефективно. А коли задоволений пацієнт - і доктор щасливий.

ems23-27 03_2015_4Хочеться відзначити також систему контролю якості на виробництві. Багато деталей обладнання збираються вручну і перевіряються по кілька разів. Такий ретельний підхід дозволяє мінімізувати помилки збірки і гарантійні випадки.

ems23-27 03_2015_6

Є безліч історій, коли стоматологи інтенсивно працювали на скалером Piezon по 10-15 років, хоча ми, звичайно, рекомендуємо оновлювати обладнання частіше. Бренд EMS став відомим саме завдяки зразковому якості продукції.

ems23-27 03_2015_1

В останній день наша група поїхала знайомитися з Швейцарією - милувалися прекрасної рівьерой, гуляли по набережній Монтре, уздовж Женевського озера, бачили Мон Блан, купалися в термальних джерелах Оврона і пробували традиційні швейцарські частування. В кінці вечора один з учасників запитав: «Чому тільки на 4 дні приїхали?»))
Нових знань і вражень дуже багато.

Спасибі компанії EMS за цікаву програму і привітний прийом!