Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

01 грудня у м Тернопіль відбувся довгоочікуваний майстер-клас на тему: «Протезування на імплантатах»

01 грудня у м Тернопіль відбувся довгоочікуваний майстер-клас на тему: «Протезування на імплантатах» - лектор, головний лікар клініки «Вітадент», керівник навчального центру «Дентал Маестро» Володимир Ніколов.

Майстер-клас включав в себе дві частини. У першій: акцентувалася велику увагу теоретичним аспектам і розказано багато інформації за допомогою відео-демонстрації. Були розглянуті етапи і ключові моменти протезування зубів верхньої і нижньої щелеп за допомогою інноваційних цифрових технологій. По-другій частині більше уваги було націлене на практичне відпрацювання, під час якої вдосконалюються наявні і купуються нові професійні навички. Кожному учаснику було надано можливість самостійно виконувати практичну частину на спеціальних навчальних моделях з відпрацюванням слабких сторін в роботі. Всі були дуже задоволені майстер-класом і задавали багато питань лектору.

dter1dec_nik_01.jpg
dter1dec_nik_09.jpg
dter1dec_nik_07.jpg
dter1dec_nik_05.jpg
dter1dec_nik_02.jpg
dter1dec_nik_08.jpg
dter1dec_nik_03.jpg
dter1dec_nik_06.jpg
dter1dec_nik_04.jpg

^