Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Луцьку 1 червня були проведено семінар "Неповторні можливості металокераміки Heraeus Kulzer.« Виготовлення металокерамічного протеза з використанням керамічної маси HeraCeram »

1 червня 2019 року в місті Луцьк пройшов майстер-клас на тему: «Неповторні можливості металокераміки Heraeus Kulzer. Виготовлення металокерамічного протеза з використанням керамічної маси HeraCeram ». Лектор: керівник зуботехнічної лабораторії Dental Design, який проходив неодноразово навчання в Німеччині і Японії - Ворник Віктор Володимирович.

Перша частина семінару складалася з лекційної частини, в якій були розкриті правда і міфи про компанії Kulzer, а також учасники були ознайомлені з перевагою металлокерамической маси Kulzer для техніка. Розглянуто техніка нанесення шарів і змішування кольорів.

Друга частина була практична, де кожен учасник зміг на моделі, каркас якої з металу Kulzer, виготовити МК коронку. А також учасники семінару дізналися стандартну техніку нанесення шарів чудовою кераміки Kulzer з розподілом керамічної маси.

Цей пізнавальний семінар - прекрасний інструмент для удосконалення і зростання зубного техніка з продукцією Kulzer!

lutck_vornik_9.jpg
lutck_vornik_8.jpg
lutck_vornik_7.jpg
lutck_vornik_4.jpg
lutck_vornik_3.jpg
lutck_vornik_2.jpg
lutck_vornik_1.jpg
lutck_vornik_5.jpg
lutck_vornik_6.jpg