Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

8 грудня Дніпрі проходив семінар на тему "Невідкладні стани в стоматології"

08.12.2018 р в м Дніпро проходив семінар на тему "Невідкладні стани в стоматології", лектор Висоцький Андрій-анестезіолог центру дитячої кардіології міста Києва. В ході лекційно-практичного курсу були висвітлені медичні та правові аспекти невідкладної допомоги, відпрацювання алгоритму надання допомоги, розбір клінічних ситуацій, ознайомлення з наркозом в приватній практиці. Кожен курсант самостійно зміг провести реанімаційні заходи на манекенах, перед цим теоретично пропрацювавши в групах послідовність дій в наданні першої допомоги. Навчання проходило в теплій атмосфері, завдяки грамотній, чіткої та послідовної подачі матеріалу лекторам вдалося утримувати зацікавленість аудиторії від початку заходу і до його завершення.

Величезне спасибі лектору і його команді за дуже пізнавальний і корисний курс як для лікарів стоматологів, так і для людей не мають медосвіти.

З нетерпінням чекаємо нової зустрічі.

dn_vis_08_mod.jpg
dn_vis_04_mod.jpg
dn_vis_05_mod.jpg
dn_vis_03_mod.jpg
dn_vis_01_mod.jpg
dn_vis_02_mod.jpg
dn_vis_06_mod.jpg
dn_vis_07_mod.jpg

^