Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

10 листопада пройшов семінар в Запоріжжі - Семінар "Guided Biofilm Therapy"

«Вчитися ніколи не пізно» Знання завжди допомагають в роботі - з таким настроєм і девізом 10 листопада провели заняття по «Професійної гігієни порожнини рота у дітей та дорослих». Лектор Олена Венгер креативно підійшла до вибору слайдів через це теоретична частина була сучасною і не давала лікарям - стоматологам відволікатися і нудьгувати.
Порушувалося питання про найскладніших випадках і яке рішення можна прийняти, як це в своїй практиці реалізує Е. Венгер. Як важливо працювати лікарям клініки в команді, тому спільні рішення ведуть до відмінного результату. Як вести пацієнта після лікування, контроль. Лікарі-стоматологи змогли практично ознайомитися з апаратами PIEZON і AIR-FLOW компанії EMS, зупинилися більш детально на порошках для повітряно-абразивної поліровки, вплив їх на тверді тканини зуба, на тканини пародонту, а також які є апарати і насадки.

veng1011_zap02_mod.jpg
veng1011_zap04_mod.jpg
veng1011_zap08_mod.jpg
veng1011_zap03_mod.jpg
veng1011_zap11_mod.jpg
veng1011_zap16_mod.jpg

^