Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

13 жовтня в м Рівне пройшла лекція доктора медичних наук, професора Юлії Геннадіївна Чумакової

13 жовтня в м Рівне пройшла лекція доктора медичних наук, професора Юлії Геннадіївна Чумакової по інноваційним методам в консервативному лікуванні пародонтиту і періімплантіта. В теоретичній частині лекції Юлія Геннадіївна ознайомила слухачів з наукової точкою зору на розвиток методів діагностики та лікування захворювань пародонту і періімплантатних тканин, постійно посилаючись на свій багатий досвід і сучасні наукові публікації в цій сфері. Як опініон-лідер компанії EMS (Швейцарія), лектор в подробицях пояснила принципи протоколу GBT (EMS Guided Biofilm Therapy), а в практичній частині навчала мануальним навичкам використання технологій PIEZON, AIR-FLOW і PERIO-FLOW на моделях. У другій частині нашого заходу, як віце-президент Асоціації лазерної стоматології України, Юлія Геннадіївна познайомила нас з інноваційної областю фотодинамічної лазерної антимікробної терапії на прикладі лазера HELBO від компанії Bredent-Medical (Німеччина), механізмом її дії і сферою застосування. Учасники лекції по достоїнству оцінили якість інформації і заявили, що це був вагомий внесок в їх багаж знань.
Ми не приховуємо свою радість від такого результату, і від імені нашого стоматологічного співтовариства, дякуємо Юлію Геннадьевну Чумакову за цей день і чекаємо нової зустрічі в розширеному форматі.

chum_rovno_3.jpg
chum_rovno_1.jpg
chum_rovno_4.jpg
chum_rovno_2.jpg
chum_rovno_5.jpg
chum_rovno_6.jpg