Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

2 лютого в Рівному завершився семінар: "Guided Biofilm Therapy: сучасні протоколи професійна гігієна порожнини рота у дітей та дорослих"

2 лютого в м Рівне пройшов теоретично-практичний семінар на тему: "Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей і дорослих".

Лектор лікар, стоматолог, член Асоціації Ортодонтів України, Сертифікований тренер компанії 3М - Олена Венгер. На семінарі було розглянуто питання: індивідуальної і професійної гігієною порожнини рота, сучасні уявлення про біоплівки і методи боротьби з нею. Роль мікробної біоплівки в розвитку карієсу зубів і захворювань пародонту. Протокол GBT (Guided biofilm therapy, EMS, Швейцарія) на гігієнічному прийомі у дітей і дорослих.
Лектор ознайомила всіх учасників з технологією AIR-FLOW і PERIO-FLOW EMS: апарати і порошки для повітряно-абразивної поліровки. Склад порошків, абразивність, порівняльна характеристика впливу на тверді тканини зуба, реставрації, тканини пародонту. У практичній частині було проведено демонстрацію гігієни порожнини рота і оволодіння мануальними навичками технологій PIEZON і AIR-FLOW.

Учасники лекції по достоїнству оцінили якість інформації і заявили, що це був вагомий внесок в їх багаж знань.
Будемо раді зустрічі знову.

7.jpg
6.jpg
5.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg
4.jpg

^