Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Херсоні 21 вересня завершився МК "Фронтальні реставрації + реставрації жувальної групи зубів"

21 вересня в Херсоні відбулося навчальний захід "Фронтальні реставрації + реставрації жувальної групи зубів". Лектором виступив доктор-стоматолог, консультант з питань науки і освіти компанії 3М, сертифікований тренер 3М по відновленню зубів методикою STYLEITALIANO Жуйков Андрій.

На майстер-клас пристосовувати 12 докторів з Херсона і області.

В ході навчального заходу кожен лікар-стоматолог за допомогою навчальних моделей зміг самостійно виготовити свою реставрацію, також були розглянуті ключові моменти, нові техніки реставрацій з використанням Bulk композитів: Bulk & Body і Single Bulk. Також було розглянуто секрет простого і швидкого моделювання для досягнення більш реалістичною морфології. Аспекти полімерілізаціі, зниження фінансових і тимчасових витрат, формування вестибулярної поверхні, варіанти створення додаткових анатомічних елементів і багато іншого.

Навчання проходило в теплій дружній атмосфері, учасникам сподобалися прості і ємні відповіді лектора. Всі залишилися дуже задоволені майстер-класом. Після закінчення семінару всі учасники отримали сертифікати.

Херсонська філія хотів би висловити особливу подяку лектору Андрію Жуйкова за індивідуальний підхід до кожного учасника, а також за невимушену, позитивну і інформативну обстановку.

IMG_E5610.JPG
IMG_5607.JPG
IMG_5577.JPG
IMG_5594.JPG
IMG_5534.JPG
IMG_5589.JPG
IMG_5595.JPG
IMG_5529.JPG