Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

24 листопада в Полтаві пройшов майстер-клас "" Відновлення функціональної естетики зубів фронтального ділянки в монохромного, дуохромной і мультіхромной техніках ... "

Лектором заходу була лікар-стоматолог вищої категорії Хльобас Світлана Василівна. Доктор-практик поділилася інноваційними технологіями роботи з учасниками МК.

Практична частина семінару полягала в тому, що кожен доктор на моделі пробував відновити в монохромного або дуохромной техніці, на вибір фронтальний зуб, при цьому використовуючи сучасні композиційні матеріали для проведення реставрації, що дає можливість відчути їх мануальні властивості.

Після закінчення майстер-класу проводилося обговорення кінцевих результатів і аналіз моментів, які викликали складність в роботі. Всі учасники були дуже задоволені своїми результатами і захоплювалися знаннями і досвідом лектора, який без проблем, дуже легко і мудро відповідав на всі питання.

7_mod.jpg
12_mod.jpg
10_mod.jpg
11_mod.jpg
9_mod.jpg
8_mod.jpg
4_mod.jpg
5_mod.jpg
1_mod.jpg
6_mod.jpg
3_mod.jpg
2_mod.jpg

^