Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

30 березня 2019 року в місті Рівне пройшов великий семінар з відео демонстрацією на мікроскопі по ендодонтичного лікування

Провів його прекрасний лектор Василь Каращук, практикуючий стоматолог-ендодонтист клініки DMC Dental Clinic (Київ), автор курсів з ендодонтії і тренер навчального клубу Dental Education Clinic.

Дана лекція включала в себе повний екскурс в первинне і вторинне ендодонтичне лікування, грунтуючись на його досвіді роботи з мікроскопом з 2006 року.

Лектор проводив відео демонстрацію з використанням сучасних матеріалів і обладнання компанії DiaDent (Південна Корея), такими як файли Dia-PT і Dia-X, бездротової Ендомотор Dia-Gear, бездротової апарат для обтурації Dia-Duo (Duo-Gun спільно з Duo-Pen ), який, в свою чергу, обраний кращим апаратом у 2018 році для обтурації за версією журналу Dental Adviser. Особливу увагу Каращук Василь приділив аспектам договору ендодонтичного лікування з пацієнтом: що повинен знати лікар і що повинен знати пацієнт, як будувати взаємини в юридичній площині, як спілкуватися з пацієнтом.

На зустрічі були присутні 40 лікарів-стоматологів. Досвідчені ендодонтист побачили в роботі свого колегу, а молоді отримали необхідні навички і зарядилися ентузіазмом розвивати свій талант. Всі учасники семінару отримали подарунки.

Ми дякуємо Василя Каращука за проведений семінар. Особливо хочеться відзначити його приголомшливе почуття гумору. У всьому відчувався його високий професіоналізм і знання, а також бажання і вміння передати ці знання слухачам. Ми дуже раді, що можемо проводити в нашому місті заходи з демонстрацією роботи на найсучаснішому обладнанні на ринку стоматології.                    

1_mod.jpg
9_mod.jpg
8_mod.jpg
7_mod.jpg
4_mod.jpg
3_mod.jpg
2_mod.jpg
6_mod.jpg
5_mod.jpg

^