Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

8 грудня Тернополі відбувся теоретично-практичний семінар тема якого: "Guided Biofilm Therapy"

8 грудня Тернополі відбувся теоретично-практичний семінар тема якого: "Guided Biofilm Therapy: сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей і дорослих", лектор професор кафедри загальної стоматології, доктор медичних наук Юлія Геннадіївна Чумакова.
Учасники семінару ознайомилися з індивідуальної та професійної гігієною порожнини рота. Розглянули сучасні уявлення про біоплівки і методи боротьби з нею. Всі присутні були задоволені, як лектор є і дуже розумно подавав інформацію про цю тему, так само мали можливість попрацювати на профілактичному стоматологічному апараті AIR-FLOW MASTER PIEZON. В процесі семінару було обговорено безліч питань, які цікавили лікарів.
Учасники мали честь побувати на семінарі лідера компанії EMS Юлії Геннадіївна, і проявили великий інтерес до технологій AIR-FLOW, PERIO-FLOW, PIEZON, про які розповідав лектор.

tern_chu_08_mod.jpg
tern_chu_12_mod.jpg
tern_chu_11_mod.jpg
tern_chu_10_mod.jpg
tern_chu_01_mod.jpg
tern_chu_04_mod.jpg
tern_chu_07_mod.jpg
tern_chu_03_mod.jpg
tern_chu_06_mod.jpg
tern_chu_05_mod.jpg
tern_chu_09_mod.jpg
tern_chu_02_mod.jpg

^