Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У Дніпрі 8 червня пройшло навчальний захід "Від ендодонтії до реставраціі.Клініческая цілісність, ефективність і бездоганний результат для Вашої практики."

08.06.2019 у м Дніпро навчальний центр № 2 спільно з компанією Dentsply Sirona провели майстер-клас на тему: "Від ендодонтії до реставраціі.Клініческая цілісність, ефективність і бездоганний результат для Вашої практики." Лектором була Ладигіна Лариса Олексіївна.
 
В ході майстер-класу лектором були розкриті аспекти інструментальної обробки кореневого каналу, розглянуті протоколи іригації і процедурні помилки, а також методи їх усунення.
Кожен курсант провів практичну роботу на ендофантомах з іспользиванія дентального мікроскопа DENSIM OPTICS.
На майстер-класі розглянули протокол механічної обробки новітніми машинними інструментами, ЗD обтурація, а так само Розпломбування кореневого каналу на ендофантомах.
Протягом майстер-класу були порушені багато аспектів щодо ендодонтичного лікування, а також були задані питання по даній теме.на які курсанти отримали відповіді в повному обсязі.
Спасибі лектору за цікавий і ємний майстер-клас.

 

10.jpg
9.jpg
8.jpg
7.jpg
2.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
3.jpg
1.jpg