Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Planmeca Digital Perfection Tour 2017

14 - 17 червня відбулася поїздка на завод Planmeca OY до Фінляндії, м Гельсінкі, організатором якої є компанія «Укр-Медмаркет». Загальна кількість учасників - 28 осіб з Києва, Дніпра, Одеси, Херсона та Вінниці.

Представляємо Вашій увазі фотозвіт про дану подію.
У перший день Digital Perfection Tour нас гостинно зустрів Фарнальскій Денис, регіональний менеджер з експорту продукції Planmeca OY в країни Східної Європи.

Знайомство з заводом компанії почалося з презентації продукції PlanMed (компанія є частиною Planmeca Group), компанії, яка пропонує продукцію для отримання і обробки мамографічних і ортопедичних зображень. Ця продукція добре відома своєю якістю візуалізації, зручністю використання і хорошою ергономікою.

Екскурсія продовжилася в центральному офісі Planmeca Oy, найбільшої в світі приватної компанії в області виробництва стоматологічного обладнання та головною компанією групи Planmeca Group. Спектр продукції включає цифрові стоматологічні установки, двомірні і тривимірні рентгенівські апарати, комплексні CAD / CAM системи, а також власне програмне забезпечення. Дуже приємно було бачити прапор України, який розмістили біля центрального входу в офіс.

Нам вдалося переконатися в тому, що на виробництві використовуються новітні технології та найкращі матеріали, дотримуються стандарти контролю якості.

Всі продукти компанії виготовляються вручну по індивідуальних специфікаціях замовників з використанням новітніх технологій і кращих матеріалів.

У шоу-румі компанії були представлені провідні рентгенівські апарати Planmeca ProMax 3D. Серія ці апаратів об'єднує зображення конусно-променевої комп'ютерної томографії (КЛКТ), 3D фотографії особи і 3D сканування моделі в одному 3D зображенні, завдяки сучасному програмному забезпеченню.

Представники компанії звернули увагу на те, що рентгени Planmeca ProMax 3D дозволяють зйомку в унікальному режимі протоколу Planmeca Ультра Низькою Дози ™, що дозволяє отримання КЛКТ з ще більш низькою променевим навантаженням на пацієнта, ніж при стандартній 2D панорамної зйомки. Цей новаторський протокол томографії заснований на інтелектуальних 3D алгоритмах, розроблених Planmeca, і дозволяє отримувати дані анатомії пацієнта з хорошою деталізацією при дуже низькій дозі опромінення.

Всі бажаючі могли зробити цифрове 3D фото особи ProFace (опція, доступна для всіх 3D апаратів Planmeca). Ця новаторська інтегрована система створює реалістичні 3D фотографії особи і КЛКТ зображення в одному сеансі зйомки. Також можливо зробити окремо 3D фото особи, не піддаючи пацієнта опроміненню.

Також була представлена ​​лікарська система Planmeca FIT - повністю інтегроване CAD / CAM рішення для цифрової стоматології з трьома простими кроками - швидкісне інтраоральний сканування, різноманітне 3D моделювання, дизайн і високоточне фрезерування безпосередньо в клініці. Всі етапи роботи повністю інтегровані в програму Planmeca Romexis®, так що всі дані пацієнта в 2D і 3D доступні в єдиному інтерфейсі користувача.

Всі учасники могли оцінити стоматологічні установки Planmeca Compact Classic, Compact i Touch і Planmeca Sovereign Classic. Відмінна риса всіх установок Planmeca - чіткий і простий дизайн, що створює простір для вільної і комфортної роботи. При виробництві установок використовуються алюмінієві частини і порошкове епоксидне безшовне лакофарбове покриття для максимальної міцності поверхонь, що відповідають найсуворішим вимогам інфекційного контролю. Установки Planmeca розроблені з доробком на майбутнє, є можливість легко оснащувати їх новітніми функціями та інноваціями в стоматології.

Також був представлений Planmeca PlanScan ™ - перший на ринку інтраоральний сканер, призначений для отримання цифрових зліпків з можливістю інтеграції в стоматологічну установку.

 

На установці Planmeca Sovereign Classic була продемонстрована можливість інтеграції хірургічного мікромотора і системи стерильної води з помпою на столик лікаря.

Установка Planmeca Sovereign Classic оснащена самими передовими системами інфекційного контролю. Все, що потрібно для боротьби з інфекціями прекрасно і логічно організовано.

Величезне значення має Planmeca Romexis® - передове і просте у використанні програмне забезпечення з великим набором інструментів. Ця програма об'єднує всі цифрові установки, 2D і 3D рентгени і CAD / CAM системи Planmeca.

Програма Planmeca Romexis Smile Design дозволяє стоматологам створювати і демонструвати пацієнтам посмішку мрії в лічені хвилини.

Всі учасники поїздки мали досить вільного часу для прогулянок по столиці Фінляндії Гельсінкі, була можливість відвідати всі визначні пам'ятки цього міста. Наша група приїхала в гості саме в період «білих ночей», що, безсумнівно, залишило свій позитивний слід в пам'яті стоматологів.

Компанія «Укр-Медмаркет» висловлює подяку всім учасникам цієї чудової поїздки. Можна з упевненістю сказати, що Planmeca Digital Perfection Tour 2017 вийшов на всі 100%, наша група отримала новий досвід і багато позитивних вражень.