Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Відео відгук про продукцію Діадент

Використовую на клінічному прийомі Dia-Pen і Dia-Gun вже більше 5 місяців - політ нормальний. Це не перший мій досвід використання апаратів для пломбування гарячої гутаперчею - була і System B, і китайські аналоги. В одних системах при всіх їх перевагах недоліком була ціна, в інших-якість.
Дуже рекомендую на виставці або прямо в магазині подивіться ці апарати в живу - вам ними працювати кожен день. Мені дуже подобається якість збірки - приємно тримати в руках, легко обробляти. Заряду вистачає в залежності від завантаженості роботою більш, ніж на 1-2 тижні, заряджаються обидва апарати менш, ніж за 30 хвилин. Є регулювання температури. Звичайно, треба читати інструкцію, але ми все це робити не любім- на щастя, ці девайси інтуїтивно зрозумілі в роботі і обслуговуванні. Пора перестати лякати пацієнтів палаючими спиртівками і економити свій час на прийомі.


Головний лікар клініки "Ред Дентал"
Осипова Юлія


 

Продукція Diadent в нашому каталозі


 

^

^