Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

УЧАСТЬ «ФІРМИ «УКР-МЕДМАРКЕТ» НА КОНГРЕСІ «ORTHOS 2024»

   Виставка та конгрес ORTHOS, які відбувались у Києві 06-07 вересня 2024 року, об’єднали  ортодонтів та зацікавлених лікарів-стоматологів.  Група Компаній «Укр-Медмаркет» традиційно підтримала ці заходи, представивши спікера Віталія Богачука з лекцією: “Техніка композитного вінірування в “BOX” протоколі”, як фінальний етап в лікуванні ортодонтичного пацієнта, новинки обладнння та стоматологічні матеріали. На нашому стенді були представлені  відомі бренди: EMS, LMDental, Juva, DiaDent, Dentsply Sirona, AppleDental, Solventum, Eighteeth. 
   Наша компанія постійно розширює асортимент та знайомить з новинками  лікарів-стоматологів, тому на виставці був презентований портативний рентген апарат з візіографом, що дозволяє оперативно здійснювати знімки  з ортодонтичними конструкціями, а також ендомотори, сканери та бінокуляри. Учасників виставки ознайомлювали з акційними пропозиціями компанії, акуальними заходами Учбового Медичного Центру.  Представник компанії ЕМS протягом заходу проводила демонстарцію та надавала можливість лікарям спробувати провести сучасний метод професійної гігієни, спрямований на видалення біоплівки, зубного нальоту та каменю, на апараті AIR-FLOW PROPHYLAXIS MASTER.
    Дякуємо всім учасникам виставки, що виявили зацікавленість, усі представлені матеріали можна придбати в нашій мережі магазинів Групи Компаній Медмаркет по найкращим цінам. Та запрошуємо вас на заходи з підвищення кваліфікації від ТОВ «УЧБОВИЙ  МЕДИЧНИЙ ЦЕНТР» — провайдера по безперервній медичній освіті № 2038. До нових зустрічей на заходах!