Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Новий модельний ряд стоматологічних установок Diplomat - MODEL ONE

Стоматологічна установка MODEL ONE відзначається своєю високою якістю та інноваційним підходом у медичній сфері.

Розроблена для забезпечення ефективного та комфортного надання стоматологічних послуг. MODEL ONE об’єднує в собі передові технології та функціональність, що робить установку ідеальним вибором для стоматологічних клінік та кабінетів.

Diplomat Model One пропонує широкий спектр функцій, які дозволяють стоматологам ефективно проводити різноманітні процедури. Зокрема, установка оснащена ергономічним кріслом пацієнта для максимального комфорту.

Крім того, Model One вражає своєю простотою в управлінні та налаштуванні, що робить її досить зручною у використанні для медичного персоналу.

Існує безліч варіантів комплектацій установок, з яких Ви можете обирати. Ви маєте змогу налаштувати кожну дрібну деталь стоматологічної установки на свій смак.

СУЧАСНИЙ ДИЗАЙН

Дизайн та матеріали, що використовуються в стоматологічних установках Model One 100 та Model One 200, взяті за основу з преміального сегменту установок Model Pro. Дизайн відповідає перевіреним принципам ергономіки.

НАДІЙНІСТЬ

Model One 100 та Model One 200 виготовлені з аналогічною але простішою механікою і електронікою, ніж преміальний сегмент Model Pro. Установки виготовлені з високоякісних матеріалів. Технологія виробництва була стандартизована з преміальним сегментом, протестована та доведена своєю надійністю на практиці. Кожна стоматологічна установка ретельно готується та перевіряється перед відправкою клієнтам.

ПРІОРИТЕТИ DIPLOMAT DENTAL

Головним пріоритетом Diplomat залишається надання надійної продукції з широкими можливостями індивідуального підбору комплектації стоматологічної установки та дизайном. Model One 200 доповнює серію стоматологічних установок Diplomat, які вже багато років користуються незмінною довірою стоматологів майже на всіх континентах.

На сьогодні портфоліо словацького виробника складається з трьох лінійок стоматологічних установок: Classic сегмент (Model One 100, Model One 200), Comfort сегмент (Model Pro 500, Model Pro 600), Premium сегмент (Model Pro 700, Model Pro 800).

МАКСИМАЛЬНИЙ КОМФОРТ

Словацькі партнери об’єдналися з експертами з ергономіки в стоматологічній галузі, щоб розробити абсолютний шедевр стоматологічного крісла, для того щоб зменшити фізичне навантаження Ваших клієнтів і зробити для них максимальний комфорт.

УСТАНОВКА, ВІД ЯКОЇ ВАЖКО ВІДІРВАТИ ПОГЛЯД

Сучасний дизайн з правильними геометричними формами, добре продуманий інтерфейс користувача, компактний розмір та чудова ергономіка. Усе це робить стоматологічні установки Model One не лише привабливими для погляду, але й чудовим продуктом у використанні.

ПРИЄМНА НА ДОТИК

Більшість матеріалів що використовуються в установках Model One, є стійкими до ультрафіолетового випромінювання. Хімічно стійкий пластик ASA та оцинковані деталі установок пофарбовані у напівматовий білий колір.

БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ ДЛЯ РОБОТИ

Model One 200 – це стаціонарна стоматологічна установка з кріслом-ліфт. Завдяки компактним розмірам, установку можливо розмістити в невеликому стоматологічному кабінеті. Мінімальна довжина кабінету: 2950 мм.

КРІСЛО ПАЦІЄНТА З ЛІФТОВИМ МЕХАНІЗМОМ ПІДЙОМУ

Завдяки своїй конструкції крісло забезпечує широкий діапазон руху покращуючи ергономіку в конкретних ситуаціях. Висота крісла над підлогою: 350 мм – 820 мм ± 20 мм

ПЕДАЛЬ УПРАВЛІННЯ SWING

Багатофункціональна педаль для управління інструментами, кріслом та подачею води, яка дозволяє лікарю легко керувати спреєм на інструментах за допомогою важеля педалі.

Має найкращу ергономіку в своєму класі!

ВЕРХНЯ АБО НИЖНЯ ПОДАЧА ІНСТРУМЕНТІВ

Без жодних доплат Ви можете обрати столик лікаря з верхньою або нижньою подачею інструментів, в залежності від поставлених цілей

БЛОК ПЛЮВАЛЬНИЦІ

У базовій комплектації установок MODEL ONE чаша плювальниці фіксована не поворотна. Однак, якщо Ви хочете забезпечити своїм пацієнтам додатковий комфорт, Ви маєте змогу за доплату обрати варіант з поворотною чашею плювальниці.

СВІТИЛЬНИКИ

Ви маєте змогу обрати стоматологічний світильник XENOS LED, що входить до базової комплектації, або світильник MAYA LED за доплату. Світильник XENOS досягає 26.000 люкс. Світильник MAYA – до 35.000 люкс.

ПЕДАЛІ УПРАВЛІННЯ УСТАНОВКОЮ

В базовій комплектації установок Model One - звичайна натискна педаль управління Marquardt, але за доплату Ви маєте змогу отримати багатофункціональну педаль управління кріслом та установкою NOK або SWING.

СТОЛИК АСИСТЕНТА

Столик асистента має 6 тримачів для інструментів. Доступні дві версії: стандартний – з двома клавішами (наповнення склянки та омивання плювальниці) та розширений з повноцінною клавіатурою для управління стоматологічною установкою.

ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ONE

Стандартна панель управління ONE оснащена 7-сегментним дисплеєм, який надає інформацію про кількість обертів мікромотора, що використовується в даний момент. Панель управління включає в себе клавіші для управління кріслом, світильником та блоком плювальниці. Вона також має вбудований негатоскоп!

ПАНЕЛЬ УПРАВЛІННЯ ONE PLUS

Розширена панель управління ONE Plus оснащена повнокольоровим дисплеєм та додатковими клавішами для управління ендодонтичними функціями Ваших інструментів. На панелі управління ONE PLUS підтримується функція автоматичної гігієни. Панель управління ONE PLUS з мікромотором DX PRO або DX PRO BLUE дозволяє використовувати додаткові ендодонтичні функції. До них відноситься функція автоматичного реверсу. Можна регулювати швидкість в діапазоні від 100 до 40.000 об/хв, а крутний момент регулюється до 3,5 Нсм.

КОМФОРТ ТА ЕРГОНОМІЧНІСТЬ

Підголівник можливо регулювати по висоті під будь-якого пацієнта

Спинка крісла спроектована таким чином, щоб забезпечити комфортне положення спини пацієнта

Сидіння та спинка крісла не навантажують пацієнта, а навпаки дають відчуття комфорту та розслаблення

Позиція Тренделенбурга є стандартною функцією в усіх установках Diplomat

В положенні лежачи немає жодного навантаження на ноги та руки пацієнта, що дає змогу повністю розслабитися в кріслі

ШИРОКИЙ СПЕКТР КОЛЬОРІВ

Широкий спектр вибору кольорів для установки. В базовій комплектації поставляється оббивка з кольорів Standard. Кольори Special, Special+ та Premium – за доплату. Кольори Premium можуть бути тільки при виборі шовного комплекту оббивки з ефектом пам'яті.

Standard

Special

Special Plus

Premium

ДЕЗІНФЕКЦІЯ В MODEL ONE

В базовій комплектації стоматологічні установки MODEL ONE мають дезінфекцію шлангів з ручним керуванням. За доплату Ви можете замовити дезінфекцію шлангів з повністю автоматичним керуванням, за допомогою панелей управління на столику лікаря (за наявності панелі ONE PLUS) та на столику асистента.

Стоматологічні установки Diplomat Model One - чудовий вибір для стоматологічних клінік та кабінетів. Установки, що мають сучасний дизайн, відповідають всім потребам лікаря та являються високоякісним обладнанням, забезпечуючи комфорт та зручність як для лікаря, так і для пацієнта під час проведення стоматологічних процедур.