Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Ювілейний стоматологічний конгрес «Медмаркет» збирає друзів»

Один з найбільших круїзних лайнерів «Harmony of the Seas» на тиждень став майданчиком для проведення ювілейного стоматологічного конгресу «Група компаній «Медмаркет» збирає друзів!».
450 учасників конгресу мали можливість обмінятися знаннями та досвідом, отримати актуальні поради і безцінну інформацію від фахівці-практиків і виробників.
Поважний гість заходу президент Planmeca Oy Heikki Kyöstilä, виступив з привітальним словом під час урочистого відкриття конгресу, та прийняв участь у Planmeca Day на лайнері. Також пан Heikki провів зустрічі та поспілкувався з vip-клієнтами. На перемовинах з генеральним директором Укр-Медмаркета Олександром Одиница обговорили майбутні плани, та домовились у наступному році провести спільний грандіозний проект.
Під час подорожі по Середземному морю учасники конгресу також взяли участь в імплантологічній конференції з Fernando Rojas Vizcaya, відвідали лекції Ярослава Заблоцького, Станіслава Гераніна, Юлії Чумакової, Сергія Лисюка, Душана Поллака, в яких учасники змогли отримати нові знання, перейняти досвід, подискутувати і просто познайомитися з колегами.
На борту лайнера вдалося створити унікальний захід, рівних якому стоматологічна спільнота України ще не бачила. Рідкісна можливість поєднати робочі зустрічі, навчальну програму, нетворкінг і відпочинок на кораблі, адже окрім основної програми у гостей була можливість подорожувати Західним Середземномор'ям і насолоджуватися містами старої Європи, такими як Барселона, Пальма-де-Майорка, Флоренція, Рим і Неаполь.

Дякуємо що Ви з нами!
До нових зустрічей!

 

ADV_8175.JPG
AA5EDE8F-6B66-42D6-9856-836292760DE1.jpg
ADV_8173.JPG
ADV_8221.JPG
ADV_8282.JPG
ADV_8244.JPG
ADV_8208.JPG
ADV_8262.JPG
KON01108_mod.jpg
KON01443.JPG
ADV_8292.JPG
KON01529.JPG
KON02005.JPG
KON03570.JPG
KON03281.JPG
KON03163.JPG
KON02136.JPG
KON02135.JPG
KON03376.JPG
KON03737.JPG
UT1_6306.JPG
UT1_6287.JPG
UT1_6309.JPG
UT1_6417.jpg
UT1_6444.JPG
D4A1C945-0237-41E3-A595-F6DABB22A868.jpg
KON04055.jpg
A8BEE3ED-64AC-4624-8D23-6026DAE35306.jpg
KON03792_mod.jpg
KON02547.jpg

 

1 день
26 вересня 2021 року

Ранковим спец-рейсом учасники конгресу відправилися до сонячної Барселони! Столиця Каталонії зустріла нас теплим сонцем та привітними посмішками. У порту нас вже чекало чудо інженерії, яке було створено для того, щоб вражати і захоплювати своїх гостей. Після реєстрації в нас був час на обід та відпочинок з дороги, а вже ввечорі нас чекало урочисте відкриття ювілейного стоматологічного конгресу «Група компаній «Медмаркет» збирає друзів». На відкритті гості конгресу поринули в історію компанії «Медмаркет». З гостями привітався генеральний директор - Одиница Олександр Анатолійович та запросив на сцену поважного гостя та найбільшого партнера - президента компанії Planmeca Oy Heikki Kyöstilä, який виступив з урочистою промовою.
Найстарший партнер компанії «Медмаркет» в особі комерційного директора компанії «EUR-MED» Душан Поллак привітав нас з ювілеєм! До слів привітання долучились наші шановані клієнти: засновник клініки «Дентал-Арт» Дробязго Михайло; професор, доктор медичних наук, Заблоцький Ярослав; засновник найбільшої мережі 3D-центрів Planmeca в Україні Вітковський Владислав та доктор медичних наук, професор Гудар'ян Олександр. Після відкриття нас чекала святкова вечеря та запальна вечірка!


2 день
27 вересня 2021 року

Нас зустріла Пальма-де-Майорка - визнаний центр міжнародного туризму. Місто мрії, місто з пісні та справжній магніт для сердець кожного мандрівника.
Тут надзвичайно красиві пейзажі та комфортабельні пляжі поєднуються з багатою культурною спадщиною і цікавими архітектурно-історичними пам'ятками, такими як Кафедральний собор, що носить ім'я Святої Марії, - чудовий зразок готичної архітектури в усій її величі.
Ввечері відбулася грандіозна подія, присвячена одній з найбільших в світі приватних компаній в сфері виробництва стоматологічного та рентгенологічного обладнання Planmeca OY та нашим надійним партнером вже багато років - Planmeca Day.
Захід відкрив почесний гість та президент компанії Planmeca Oy Heikki Kyöstilä, передавши естафету регіональному експорт-менеджеру компанії Денису Фарнальському, який презентував останні тенденції та напрямки в світі рентгенології та можливості розвитку стоматологічного бізнесу разом з Planmeca.
Завершив Planmeca Day виступ засновника «Дентал-Арт» Дробязго Михайла, що розповів про повний цикл цифрових рішень від 3D діагностики до сканування та CAD/CAM технологій.


3 день
28 вересня 2021 року

Учасники ювілейного конгресу мали змогу ознайомитись вдосталь з лайнером та скуштувати всі разваги, які знаходяться на борту: спробувати свої сили у серфінгу на атракціоні FlowRider, кинути виклик стіні для скелелазіння, відчути неймовірну кількість адреналіну на зіплайні, а також насолодитися засмагою біля басейну або релаксувати в джакузі в компанії друзів та живої музики з улюбленим коктейлем.
А вже ввечорі знову насичена лекційна програма з відомими спікерами. Довгоочікувана лекція, на яку зібаралася неймовірна кількість учасників, «Хто в клініці має продавати» від Заблоцького Ярослава була наповнена живою атмосферою діалогу, натхненням і новими знаннями в менеджменті стоматологічної клініки. Для професіоналів в ендодонтичному просторі Станіслав Геранін доповідав на тему: «Фрактура ендодонтичного інструменту - техніка видобування і профілактики». Лише практичні знання та кращий досвід для вас!


4 день
29 вересня 2021 року

На четвертий день Конгресу нас зустрічає соняшна та колоритна Італія! І перша зупинка італійське містечко-порт Ла-Спеція, розкинувшись на березі однойменної затоки, східне місто Лігурийської Рів'єри. За пару годин дісталися Флоренції, гордість Італії і одне з найкрасивіших міст світу, яке знаходиться в просторій долині річки Арно.
У Флоренцію прагнуть потрапити туристи з усього світу, адже ніде на планеті немає такої великої кількості шедеврів архітектури, живопису і скульптури епохи Відродження, що утворюють цілі ансамблі, розбавлені вкрапленнями романських і готичних будівель. Тут писали свої безсмертні твори Данте, Боккаччо і Макіавеллі, відточували майстерність Рафаель, Леонардо да Вінчі, Боттічеллі, вдихали життя в мармур Мікеланджело, Челліні, Донателло, Брунеллескі. Духовний світ кожного, хто побуває в цьому місті, неодмінно зміниться і збагатиться, тому Флоренція до сих пір, немов магніт, притягує до себе творців і поціновувачів мистецтва. Всі наші гості мали чудову можливість насолодитись прогулянкою Флоренцією під звуки фонтанів, відкривши смаки місцевих страв в компанії друзів та колег.
Отримавши незабутні враження від екскурсії та повернувшись на борт лайнера ввечері, всі охочі відвідали лекцію доктора медичних наук професора Чумакової Юлії про "Сучасну концепцію підтримуючої терапії при захворюваннях пародонта і періімплантних тканин". День виявився насиченим та цікавим, а ми рухаємося впевнено далі до нових міст та знань!


5 день
30 вересня 2021 року

Кажуть усі дороги ведуть у Рим... і наша не вийняток! Рим, величне своєю історією місто, яке концентрує у собі древні і величні античні споруди, сакральні пам'ятки і чарівні вулички, з гладким брукованим камінням. Рим - це кафе і тратторії, знамениті площі і фонтани, палаци і сади. Крім цього, тут розташований Ватикан - карликова держава і центр католицької віри з чудовими музеями і величезним собором св. Петра, який є шедевром сакральної архітектури.br> Але не одним Римом цей день можна відзначити. Вже після екскурсії відбулась чергова, але не менш феєрична лекція «Обійміть своїх пацієнтів» від пана Заблоцького Ярослава, яка відкрила очі багатьом власникам стоматологічних клінік. А вже на "десерт" всі охочі відвідали лекцію Чумакової Юлії про "Сучасну концепцію підтримуючої терапії при захворюваннях пародонта і періімплантних тканин". За цей день ми відчули на собі цунамі позитивних емоцій та вражень від почутого на лекціях!


6 день
1 Жовтня 2021 року

1 Жовтня 2021 року Гармонія морів нас доставила на північний берег Неаполітанської затоки. Біля підніжжя вулкана Везувій в мальовничому місці затишно розташувалося саме головне місто півдня Італії і третє за величиною місто країни - Неаполь.
Сонячний клімат, багатство історичними видами і гостинне населення роблять місто привабливим для туристів. А їх морозиво - Ммм ..! Неаполь - незвичайне, живе і яскраве місто, в яке хочеться поринути глибше, що б відчути Італію у себе в серці. Кажуть, що навіть італійці з півночі приїжджають сюди, щоб відчути дух справжньої, колишньої Італії.
Після насолоди Неаполем, нас чекала насичена програма лекцій, доповідей і цікавих діалогів з колегами: «Сходинки і перфорації - як уникнути помилок» від Станіслава Гераніна; «Сучасні технології та нові напрямки виробництва Diplomat Dental» від комерційного директора EUR-MED Поллака Душана, Словаччина; Дискусійний клуб імплантологів об’єднав найактивніших шанувальників імплантаційних систем Групи Компаній Медмаркет - найкращий формат для обміну досвідом!


7 день
2 жовтня 2021 року

2 жовтня 2021 року ми провели у відкритому морі і вже після сніданку розпочалась одна із найочікуваніших подій конгресу - Імплантологічна Конференція за участю одного з найвідоміших лекторів та практиків в імплантологічній спільноті Європи Фернандо Рохас Віскайя.
Найсучасніший досвід в плануванні комплексного імплантологічного лікування з використанням цифрових технологій та правила 3А-2Б на практичних кейсах з системою Astra Tech Imolant System EV був продемонстрований широкому колу учасників Конференції протягом всього дня з можливістю особистого спілкування. Дуже високу зацікавленість викликали теми реабілітації беззубої щелепи та протокол миттєвого навантаження із використанням ортопедичних конструкцій з гвинтовою фіксацією при повній адентії. Лектору вдалося розкрити тему з разних кутів, охопити поглядом широкий спектр клінічних ситуацій та продеммонструвати віддалені результати найскладніших випадків з терміном більше 15 років! Щира та активна реакція учасників, глибокі питання та жваві дискусії, професійний переклад Гераніна Станіслава створили чудову атмосферу для спілкування та отримання нових знань від зіркового лектора з новою системою Astra Tech Evolution! А ще й гарна новина для всіх зацікавлених в роботі з найбільш документально вивченою та клінично доведеною системою Astra Tech EV - вона вже офіційно доступна в Україні!
А вже вранці, наступного дня, ми прибули до центра Каталонії, міста Барселона, яке приваблює своїм м’яким кліматом і розслабленим способом життя, сюрреалістичними будівлями — шедеврами Гауді, якими ми насолоджувалися під час екскурсії по місту, пляжами, а ще й визначними пам’ятками які охоплюють майже 2000 років історії міста: середньовічне старе місто, унікальна сітка вулиць, яка відбиває тенденції міського планування 19 століття і безліч цікавих, незвичайних і навіть трохи казкових споруд.