Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

2 березня, Київ - "Guided Biofilm Therapy: Сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей та дорослих"

2 березня в місті Київ відбувся довгоочікуваний семінар на тему: "Guided Biofilm Therapy: Сучасний протокол професійної гігієни порожнини рота у дітей і дорослих". Лектором якого була доктор медичних наук, професор кафедри загальної стоматології Одеського медичного інституту Міжнародного гуманітарного університету.

На даній лекції було багато людей з різних міст, обговорені та розглянуті всі питання професійної та індивідуальної гігієни порожнини рота. Ознайомилися з методами контролю біоплівки - протокол Guided Biofilm Therapy компанії ЕМS. Сучасні уявлення про біоплівки. Роль мікробної біоплівки в розвитку карієсу зубів, захворювань пародонту і періімплантатних тканин. Методи боротьби з біоплівки.
Учасники ознайомилися з продукцією: апарати, наконечники, насадки, порошки. Була проведена демонстрація сеансу професійної гігієни порожнини рота і оволодіння мануальними навичками технологій PIESON і AIRFLOW на моделі.

Всім присутнім дуже сподобався семінар, вони дізналися багато нового і цікавого. Юлія Геннадіївна майстер своєї справи, і дуже добре і якісно викладає матеріал за яким знає все, і без проблем, відповідає на всі питання.

14.jpg
12.jpg
15.jpg
13.jpg
10.jpg
5.jpg
1.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg

^