Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

8-9 версеня Укр-Медмаркет на конгресі «ORTHOS»

8-9 вересня в місті Київ вперше відбулась виставка та конгрес ORTHOS, обʼєднавший ортодонтів та всіх зацікавлених лікарів. Група Компаній «Укр-Медмаркет» традиційно підтримує активні цікаві заходи, в рамках яких маємо за мету представити цікавих спікерів та нові можливості в наших продуктах. На нашому стенді були представлені  як вже відомі та здобувші довіру бренди  як  EMS, а також і нові в LMDental , Juva та Apple Dental.

Наша компанія розвивається і збагачує свій асортимент заради вашого комфорту та впевненості в роботі. Сміливо крокуємо вперед щоб якомога ефективніше задовольнити потреби наших лікарів і максимально облегшити їхню роботу! Саме тому ми додали до свого асортименту  продукцію від виробника LMDental, це інструменти виготовлені фінською компанією LMDental Instruments — лідер у виробництві стоматологічних інструментів. Головним інноваційним впровадженням від виробника стала ергономічність. LMDental інструменти відповідають наступним стандартам: комфортна конструкція, анатомічна та зручна ручка для утримання інструмента, еластичність, легкість, маркування кольором.

Ці характеристики забезпечують точність дій лікаря, підвищену маневреність інструменту, запобігання професійних захворювань стоматологів на кшталт тунельного синдрому кисті рук. Компанія при розробці технологій вела співпрацю з групою стоматологів, що тестували інноваційні інструменти.

Компанія виробляє діагностичні інструменти, реставраційні та пародонтологічні набори. Зручно, що кожен лікар має можливість підібрати товщину та форму ручки під свої потреби. В нашому інтернет-магазині можна замовити та придбати найкращі інструменти від LMDental поштучно або ж в наборі. Використання даних інструментів дозволить набагато підвищити ефективність та якість реставраційних робіт. 

Продукція виробника Apple Dental також не залишилась без уваги лікарів. Продукти Apple Dental відповідають всім необхідним стандартам до прямих і кутовим механічним наконечникам працюючих від мікромотора, який щодня застосовується в стоматологічних кабінетах і клініках. 

Нікому не секрет що кутовий або прямий наконечники так само як і турбінний повинен бути завжди досить зручний у використанні, саме під цей опис підходять наконечники Apple Dental. Поверхня наконечників легко очищається. Великий модельний ряд наконечників представлений з різними затискними пристроями бору. Відмінні моделі турбінних стоматологічних наконечників з LED підсвічуванням Apple Dental завжди будуть зручними в роботі і значно полегшать її. Різні розробки турбінних наконечників з використанням керамічних підшипників надійні і довговічні.

Також було презентовано  DENTAPEN Pro — Juva+
DENTAPEN PRO – нестерильний бездротовий механізований пристрій, призначений для полегшення ін’єкційного введення знеболювальних засобів у стоматології медичними фахівцями з використанням стандартних картриджів зі знеболювальними засобами, це найлегший, найменший і найдосконалиліший C-CLAD у світі. Всього 45 грам ваги та повна портативність зробить вашу роботу комфортною та ефективною, а пацієнту забезпечить безболісність та спокій.