Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Особливості УФ-активації в сучасній імплантологічній практиці. Цифрові протоколи в протезуванні. м. Хмельницький

Група компаній «Укр-Медмаркет», разом із лікарем імплантологом вищої категорії та членом асоціації стоматологів України Тереховим Сергієм Сергійовичем,
провели у Хмельницькому захід "Особливості УФ-активації в сучасній імплантологічній практиці. Цифрові протоколи в протезуванні":

Детальна та поетапна демонстрація хірургічного протоколу з використанням імплататів DIO, а також ознайомились із хірургічним комплектом високоточних та надійних інструментів. 

Завдяки відеодемонстрації на великому екрані, наші учасники мали змогу детально вивчити мікро- та макропористий шар з оксиду титану імплантата DIO, який в свою чергу повністю імітує поверхню кореня зуба. Однорідне розподілення шорсткості по всій поверхні імплантата, гідрофільна здатність до зволоження та конструктивні особливості будови імплантата дозволяють максимально скоротити терміни остеоінтеграції

Конструктивні і фізико-хімічні властивості імплантата DIO, його вдосконалений дизайн, зводять до мінімуму потреби в додаткових маніпуляціях під час хірургічної операції і забезпечують надійну фіксацію імплантата в кістці любого типу.

Різноманітність видів абатментів по типу фіксації ортопедичних конструкцій та їх способів з’єднання в імплатологічній системі DIO – дозволяє застововувати всі доступні на сьогоднішній день види протезувань.
Це в свою чергу допомагає лікарю досягти максимального естетичного і функціонального результату для пацієнта.  

В ході нашого заходу, учасники мали ще одну прекрасну нагоду для ознайомлення із окремою лінійкою імплантатів системи DIO UV Active. 

Завдяки унікальній обробці поверхні імплантата та за допомогою УФ-активації UV Activator – наші лікарі побачили як і на скільки змінюються гідрофільні властивості імплантата.

Компанія DIO крокує у ритмі сьогодення, тому пропонує на ринку стоматологічних послуг всі цифрові протоколи, як для клінічного етапу, так і для лабораторного. Лікарі ознайомилися з методикою сканування на клінічному етапі та роботою з цифровими протоколами на лабораторному етапі.

Вдячні Терехову Сергію Сергійовичу за професійну та одночасно з тим і цікаву подачу науково-доказової інформації, та за комфортну атмосферу спілкування з колегами. Чекаємо на нові зустрічі з Вами!