Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

УЧАСТЬ «ФІРМИ «УКР-МЕДМАРКЕТ» НА КОНГРЕСІ «MASTERS 2024»

    Компанія "Укр-Медмаркет" мала честь взяти участь у MASTERS 2024 - найбільшому ортопедичному конгресі в Східній Європі! Професіонали з усієї України зібралися на "MASTERS", де були присутні топові спікери, опініон-лідери та провідні стоматологічні компанії. Наша компанія представила свій стенд, де були представлені новітні обладнання від відомих брендів, таких як PLANMECA, EIGHTEETH, а також імплантаційні системи DIO, INNO, ASTRA TECH EV, ANKYLOS.

    Відвідувачі нашого стенда мали можливість ознайомитися з новинками в модельному ряді конусно-променевих томографів Planmeca та оцінити всі переваги цифрових рішень цього преміального бренду, який більш ніж за 50 років своєї історії зарекомендовував себе як надійний виробник стоматологічного обладнання.

    Окрім цього, наша компанія представила новий інтраоральний сканер Eighteeth. Інтраоральний сканер HELIOS 500 має вражаючий набір функцій, серед яких автоматичне оновлення програмного забезпечення, розумне нагадування для покращення ефективності використання, хмарне сховище для зберігання даних, онлайн-переглядач 3D-зображень для аналізу даних у реальному часі та інші. Головною перевагою цього сканера є його дуже доступна ціна, а також можливість отримати його у подарунок при покупці імплантатів. Це зацікавило багатьох наших клієнтів і залишило їх задоволеними. Дякуємо всім за чудові емоції та до нових зустрічей!