Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

Укр-Медмаркет на міжнародній стоматологічній виставці: «Дентал-Україна» 2022

Цьогорічна виставка «Дентал-Україна» у м. Львів завершилась! Яскраві зустрічі та обмін новими знаннями в цей складний для всієї України час надихає рухатись вперед і розвиватись, підтверджуючи статус сучасної європейської країни.

На стенді «Укр-Медмаркет» були представлені витратні матеріали для стоматології, інструменти та зуботехнічні матеріали від кращих брендів у своєму сегменті.

Обладнання від провідних виробників з усього світу: рентген-апарати Planmeca, наконечники та мікромотори Bien Air, апарат для профілактики Prophylaxis Master від EMS, стоматологічні установки Ajax та стерилізаційне обладнання Tecno-Gaz.

Одним з напрямків для імплантологів «Сузір’я імплантів» ми представили системи premium-класу імплантатів Ankylos i Astra Tech Implant System, а в бізнес -сегменті корейські системи INNO та DIO для вас. Неймовірна атмосфера та можливість зустрітись та поділитись інформацією на цій події створила чудовий настрій і заряджає ідеями для впевненого розвитку!