Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

У місті Мелітополь 4 серпня, лектор Роман Вікторович Попов, провів майстер-клас на тему «Технологічні та клінічні рішення для прямих реставрацій».

Захід був організований навчальним центром «Укр-Медмаркет» спільно з компанією Dentsply Sirona.

Лекційна частина містила в собі такі питання, як пряма і непряма реставрація: за і проти, невдачі при прямій реставрації. Були розглянуті причини виникнення білих смуг, способи профілактики і усунення.

В ході лекції Роман Вікторович озвучив часто задається докторами питання про післяопераційної чутливості, причини, виборі адгезиву і способах адгезивной підготовки для уникнення її виникнення.

Цікавою частиною лекції були зміни в підході до відновлення бічних зубів, застосування інноваційної технології SphereTec, як запорука успіху прямої реставрації, а так само реставрація зубів II класу і надійного контактного пункту. Лектор торкнувся ключові моменти при реставрації передніх зубів в заключному етапі реставраціі- полірування.

На практичній частині кожен курсант на фантомах виконав реставрації бічних і фронтальних зубів.

Захід пройшов на одному диханні. А доктора-інтерни, які відвідали майстер-клас такого плану вперше, отримали нові знання, навички та масу позитивних емоцій. Велике спасибі Роману Вікторовичу за цікавий і змістовний курс.

mel_pop4aug_6.jpg
mel_pop4aug_8.jpg
mel_pop4aug_2.jpg
mel_pop4aug_5.jpg
mel_pop4aug_1.jpg
mel_pop4aug_3.jpg
mel_pop4aug_4.jpg
mel_pop4aug_7.jpg