Раді вітати на офіційному сайті Групи Компаній Медмаркет. Ваш успіх – наш пріоритет. Обирайте Найсучасніші стоматологічні матеріали та обладнання для своєї практики!

3-4 березня, ENDOS конгрес (ендодонтія та реставрація)

Група Компаній  «Укр-Медмаркет» традиційно приймає активну участь у виставках та конференціях щоб поділитись новинками та сучасними продуктами в стоматології, та Конгрес ENDOS, що відбувся вперше 3-4 березня 2023 року став ще одним з цих професійних та цікавих заходів. Доклади провідних лікарів стоматологічних клінік країни щодо  нових технологій та продуктів для ендодонтичної та реставраційної стоматології, наукова програма конференції з презентаціями провідних спеціалістів про знання та практичний досвід. Фірма «Укр-Медмаркет» підтримала цю програму доповіддю лікаря-стоматолога Ковшар А.Ф. на тему «Сучасні технології пломбування кореневих каналів», де були розкриті питання з принципів підготовки кореневих каналів для досягнення успішної обтурації.


На нашому стенді були представлені  сучасні матеріали та інструменти  для стоматології від кращих брендів у сегменті ENDO, таких як DENTSPLY SIRONA, SEPTODONT, DIADENT, 3М. Компанія запропонувала лікарям найновіші продукти та рішення - від широкого асортименту інструментів та матеріалів до новітнього обладнання. 


Команда менеджерів "Укр-Медмаркет" мала можливість поспілкуватися з лікарями стоматологами з різних регіонів країни у форматі офлайн, що дуже тішить та створює приємний настрій живого спілкування. Саме таким чином ми отримуємо розуміння потреб та відгуки від наших клієнтів, і це допоможе нам продовжувати удосконалювати свою роботу, розвиватися разом з вами! До нових зустрічей у мережі наших магазинів "Медтехніка" та вже у червні на Masters, що запланований на 2 та 3 червня 2023.